Indiana

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Indiana

Nemovitosti na prodej v Indiana

Pokud chcete koupit nemovitost k prodeji na bohatém místě, ale také v klidné zemi, musíte si vybrat Indianu. Známý jako stát Hoosier, Indiana roste ve výhodnějším poměru než mnoho jiných států ve Spojených státech. Stát Indiana se nachází poblíž jezera Michigan. Ve skutečnosti také hraničí s Michigan, Ohio, Kentucky a Illinois.

Indiana je 17. nejlidnatějším státem a 38. oblastí. Stát má několik metropolitních měst s více než 100 000 obyvateli a mnoha menšími městy.

Díky přebytku v Indii je míra nezaměstnanosti poměrně nízká. Indická nezaměstnanost v březnu 2018 činila 3,2%, což je téměř celá procentní hodnota pod národním průměrem. Po současném národním trendu míra nezaměstnanosti Indiany klesá, což znamená, že existují nové pracovní místa.

Indiana ekonomika je velmi zdravá ve srovnání se zbytkem národa. Rok od roku se zlepšuje a rozdíl mezi roky 2017 a 2018 je minimální.

Úrokové sazby, ačkoli mírně rostou, jsou stále atraktivní a povzbuzují trh s nemovitostmi k prodeji v Indianu, ale i domácím vlastnictví. V roce 2018 bude poptávka po nemovitostech k prodeji v Indianě, zejména v rodinných domech, dále růst jako v letech 2016 a 2017.

Nicméně, není to všechno růží přichází pro nové Indiana majitelé domů.

Růst zaměstnanosti a nízké úrokové sazby vytvářejí rychle se měnící trh s bydlením a v některých oblastech s vysokou poptávkou se stavitelé snaží poskytnout dostatek nezávislých domů za přijatelné ceny, aby uspokojily poptávku po zdravé ekonomice.

NAR (Národní asociace realitních kanceláří) uvádí, že jak nový prodej domů, tak stávající prodej domů se zvýší více než v letech 2016 a 2017. Stávající domácí prodejní sazba se zvýší o 6,9% oproti průměru roku 2017, prodej rodinného domu se v letošním roce zvýší o 17,1%.

Carmel Niche, Indiana, je jedním z nejlepších míst k životu a koupi nemovitosti k prodeji v Indiana. Carmel je město asi 86 000 a nejbližší metropolitní město je Indianapolis.

Město získalo vynikající hodnocení pro veřejné školy, bydlení, rodinné přátelství, práci, zločin, bezpečnost, zdraví a fyzickou zdatnost.

Tam je velmi zdravý trh s nemovitostmi v Carmel, a to je obecně bez některých z menších otázek to metropolitní trh s bydlením, takový jako Indianapolis, zažít jako příliš drahé ubytování a malou zásobu.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 26489

Prodat Čtyřpokojový, Indiana, Lake County, Gary, 716 Tyler Street Gary, IN 46402, USA

1,892,898.63CZK
Prodat
Čtyřpokojový

159.61 m²
Velké 2-příběh domů se 4 ložnicemi, 2 koupelnami a tuny potenciálu. V blízkosti rychlostních, kostely a zdravotnických zařízeních. (Needs Renovace). M...
Cod. 9364

Prodat Jiné (Podnikání), Indiana, Adams County, Indianapolis, 3437 N Tacoma Ave

591,530.82CZK
Prodat
Jiné (Podnikání)

20000 m²
2 příběh domů suterénu není zařízen. 1,5 koupelny.
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB